Årsmøte - AFSK

Postet av Aurskog/Finstadbru SK den 1. Mar 2018Nattcup i Aurskoghallen

Postet av Aurskog/Finstadbru SK den 5. Jan 2018

Her finner du bilder fra årets Nattcup.

Lenke: Bildearkiv
Kunstgressanlegget skrider fram

Postet av Aurskog/Finstadbru SK den 5. Jan 2018

Senest 20. juni kommer entrepenørfirmaet Saltex til Aursmoen for å legge det nye kunstgresset på både 11’er banen og 5’er banen bak hallen. Innen den tid må vi ha gjort en del forberedelser.

Dette innebærer fjerning av all asfalt rundt banene, slik at vi kan få lagt på gress også på dette området. Dette for å få det penere og ikke minst mindre risikabelt for skader. Videre fjerning av gjerdet mot syd for å legge opp et 4 meter bredt felt som skal ta i mot snø og alle (!) kuler med tanke på resirkulering. På forhånd har vi foretatt en midlertidig flytting av reklameskiltene.

Prosjektet er kostnadsberegnet til 3 millioner hvorav 1,850 kommer tilbake i form av spillemidler, kommunalt tilskudd og momsrefusjon.
Sarina på landslagssamling

Postet av Aurskog/Finstadbru SK den 5. Jan 2018


AFSKs Sarina Ellingsen er tatt ut til landslagssamling for J14, i Stavanger fra 21. til 26. juni.

Der skal hun delta på Statoils Talentleir, som er det øverste nivået i for 14 åringer i Norges Fotballforbunds landslagsskole. For å komme dit har Sarina kvalifisert seg gjennom sone, krets og landsdelstiltak.

Det er få som kan måle seg med AFSK-talentet mellom målstengene. Sarina som spiller på AFSKs J17-lag, er et av de aller største talentene i 2002-kullet.

– Sarina har stått på målbevisst over lang tid. I kamper og på trening snakker hun de rundt seg gode. Jeg tror hun kan nå veldig langt, sier trener Tommy Heia.

Sarina Ellingsen satser alt på fotballen. I tillegg til trening og spill i AFSK, hospiterer hun på LSK kvinners rekruttlag. Hun er fryktløs, rask til å sette i gang spillet og er – ikke minst – flink til å motivere sine medspillere.

AFSK gratulerer. Vi er stolt av deg!