Flott innsats av AFSK'er i Obos Cup

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 18. Mar 2018

Jonathan Riberg Christoffersen som har fått svømmeopplæring hos AFSK svømming (og som også spiller fotball i AFSK) er en svømmer i rivende utvikling. I helgen deltok han i Obos Cup og satte personlige rekorder i de øvelser han deltok i. Flottest var 100 m fri hvor han forbedret sin 3 måneder gamle tid med mer enn 25 sekunder. Det blir spennende å følge om han rekker sitt mål om å kvalifisere seg til LÅMØ (ungdomssvømmernes NM).



ÅRSMØTE (papirer) 2018

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 14. Mar 2018

Minner om AFSK's årsmøte onsdag 21. mars 2018, kl. 19.00, i klubbhuset.


Her følger årsmøtepapirene:

Årsmeldinger 2017

Bilag - årsmøte 



Viktig informasjon om fakturaer for familiemedlemskap

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 7. Mar 2018

Flere familier har opplevd først å få en faktura for familiekontingenten og dernest har en i familiemedlemskapet fått tilsendt egen faktura på samme beløp (slik det fremstår som dobbeltfakturering).

Det er dessverre tale om en systemfeil som ikke burde kunne skje. AFSK beklager dette veldig. 

Feilen har blitt meldt til Idrettens Support som forhåpentlig kan finne en løsning slik feilen ikke oppstår igjen. 

Hvis du/dere er rammet av feilen bør følgende gjøres:

  1. Send en epost om det til medlem@afsk.no slik vi kan finne ut av problemets omfang. Vedheft gjerne kopi av begge fakturaer.
  2. Betal den faktura som har med alle i familiemedlemskapet. Betalingen blir riktig registrert på alle i familiemedlemskapet, også på den som får hatt egen faktura. 




Futsalcup 16. mars 2018

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 5. Mar 2018

Ungdomsstyret i AFSK arrangerer futsalcup for ungdom fredag 16. mars 2018; kl.19.00 til 01.00.

Påmelding til arrangementet skjer via Facebook hvor du/dere også kan lese mere om reglene for cupen: https://www.facebook.com/event...

Under cupen vil det være mulig å kjøpe pizza, brus og mye mer i Aurskoghallens cafe. 


1 Kommentar

Informasjon om kontingent 2018

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 1. Mar 2018

Kontingentsatser

7. februar 2017 avholdt AFSK ekstraordinært årsmøte om kontingentsatsene. Følgende kontingentstruktur og satser ble vedtatt:
  • Enkelt medlemskap – kr. 325,-
  • Familiemedlemskap – kr. 500,-

Kontingentfakturaene blir sendt ut i den kommende tid. Her følger litt generell informasjon om kontingent 2018:

Medlemssystem

AFSK bruker KlubbAdmin som medlemssystem. Det betyr at alle medlemmer som har en registrert epost får tilsendt kontingentfaktura og/eller  betalingsvarsel på epost. Medlemmer som ikke har en registrert vil som vanlig få fakturaen med posten. AFSK oppfordrer alle medlemmer til å registrere eposten deres da det vil gjøre medlemsadministrasjonen enklere og billigere. Les gjerne «Ofte stilte spørsmål» om registrering i MinIdrett.

Familiekontingent

Familiekontingent forutsetter at minst 1 i familien har en registrert epost (hos AFSK). Faktura for familiekontingent sendes kun via epost eller MinIdrett.

Ved overgangen til det nye medlemssystemet har det ikke vært mulig å «autoimportere» opplysninger om familerelasjoner. Det kan derfor hende at alle i familien får tilsendt faktura for enkelt medlemskap. Send en epost til afsk@afsk.no om dette skjer. Da kan vi registrere familierelasjonen, kreditere den feilsendte kontingenten og sende ny faktura på familiekontingent.

Hvem må være medlem/betale kontingent

Alle aktive må være medlem av Aurskog Finstadbru SK. Aktive er de som deltar på AFSK’s aktiviteter og de som har verv i eller via AFSK.

Er du ikke blant dem som må være medlem av idrettslaget, håper vi likevell, at du fornyer medlemskapet ditt. Det vil være en uvurderlig støtte for oss!

Utmelding

Hvis du ikke lenger ønsker å være medlem i AFSK da skal utmelding (i henhold til lovens § 3, stk. 5) skje skriftlig. Utmeldingen kan sendes på epost til medlem@afsk.no eller med post til AFSK, Aurveien 41, 1930 Aurskog.

Flere fakturaer

Det kan dessverre forekomme at noen medlemmer er registrert flere ganger og som konsekvens herav har fått flere fakturaer. Send en epost til medlem@afsk.no hvis dette har hendt. Da kan vi få rettet data samt kreditert de feilsendte fakturaer.

Spørsmål

Ta gjerne kontakt til AFSK kontoret hvis du har spørsmål eller hvis det er noe du lurer på i forbindelse med kontingent 2018.