Aurskog/Finstadbru Sportsklubb

Aurskog/Finstadbru Sportsklubb

Nattcup i Aurskoghallen

Postet av Aurskog/Finstadbru Sportsklubb den 5. Jan 2018

Her finner du bilder fra årets Nattcup.

Lenke: Bildearkiv
Kunstgressanlegget skrider fram

Postet av Aurskog/Finstadbru Sportsklubb den 5. Jan 2018

Senest 20. juni kommer entrepenørfirmaet Saltex til Aursmoen for å legge det nye kunstgresset på både 11’er banen og 5’er banen bak hallen. Innen den tid må vi ha gjort en del forberedelser.

Dette innebærer fjerning av all asfalt rundt banene, slik at vi kan få lagt på gress også på dette området. Dette for å få det penere og ikke minst mindre risikabelt for skader. Videre fjerning av gjerdet mot syd for å legge opp et 4 meter bredt felt som skal ta i mot snø og alle (!) kuler med tanke på resirkulering. På forhånd har vi foretatt en midlertidig flytting av reklameskiltene.

Prosjektet er kostnadsberegnet til 3 millioner hvorav 1,850 kommer tilbake i form av spillemidler, kommunalt tilskudd og momsrefusjon.
Sarina på landslagssamling

Postet av Aurskog/Finstadbru Sportsklubb den 5. Jan 2018


AFSKs Sarina Ellingsen er tatt ut til landslagssamling for J14, i Stavanger fra 21. til 26. juni.

Der skal hun delta på Statoils Talentleir, som er det øverste nivået i for 14 åringer i Norges Fotballforbunds landslagsskole. For å komme dit har Sarina kvalifisert seg gjennom sone, krets og landsdelstiltak.

Det er få som kan måle seg med AFSK-talentet mellom målstengene. Sarina som spiller på AFSKs J17-lag, er et av de aller største talentene i 2002-kullet.

– Sarina har stått på målbevisst over lang tid. I kamper og på trening snakker hun de rundt seg gode. Jeg tror hun kan nå veldig langt, sier trener Tommy Heia.

Sarina Ellingsen satser alt på fotballen. I tillegg til trening og spill i AFSK, hospiterer hun på LSK kvinners rekruttlag. Hun er fryktløs, rask til å sette i gang spillet og er – ikke minst – flink til å motivere sine medspillere.

AFSK gratulerer. Vi er stolt av deg!Flemming overtar etter Arild

Postet av Aurskog/Finstadbru Sportsklubb den 3. Jan 2018

Daglig leder i Tynset IF, Flemming Bo Christoffersen (48), er ansatt som ny daglig leder i Aurskog-Finstadbru Sportsklubb.

Han trengte ingen betenkningstid da han fikk tilbud om jobben. Med en ektefelle med familie i Rømskog, ble det heller ingen hjemlige protester mot å flytte familien til Aurskog.

– Nå må vi ut på boligjakt, sier 48-åringen som opprinnelig er fra Danmark.

Han gleder seg til å etablere seg på Aursmoen, der det venter en jobb som har en del fellestrekk med den han forlater. Rent størrelsesmessig ligger både idrettslaget og tettstedet Aurskog nært opp til forholdene i Tynset, forteller han.

FRA TYNSET TIL AURSKOG: Etter over fem år som daglig leder for Tynset IF, melder Flemming Bo Christoffersen overgang til Aurskog-Finstadbru Sportsklubb fra 1. oktober.


Solid bakgrunn

–  AFSK er et spennende fleridrettslag. Klubben har også et imponerende idrettsanlegg som vi må sørge for å ta godt vare på, sier Christoffersen.

Etter fem år som daglig leder for Tynset IF, er han godt kjent med drift av idrettslag og betydningen av god samhandling med idrettsgruppene og de frivillige. Han er også opptatt av å ha et nært samarbeid med sponsorer, myndigheter og andre frivillige organisasjoner.


Flemming Bo Christoffersen har solid utdanning, med blant annet embetseksamen i administrasjon og ledelse fra Aalborg Universitet. Han har dessuten allsidig trenerbakgrunn fra i svømming, basketball og fotball.

Rett mann for jobben

AFSKs styreleder Steinar Aasen er glad for å få Christoffersen til Aurskog. Han mener dette er rett mann til å fylle skoene etter Arild Henriksen, som har ledet AFSK-skuta i mer enn 21 år,

– Han har den kompetansen vi er ute etter, både som administrator, økonom, anleggsforvalter og idrettsleder, sier Aasen, som forteller at det var flere velkvalifiserte søkere til jobben.Kai Ivar Hogseth fikk idrettskretsens frivillighetspris

Postet av Aurskog/Finstadbru Sportsklubb den 3. Jan 2018

Gjennom snart en mannsalder har han vært en ildsjel i AFSKs skigruppe. Nå er Kai Ivar Hogseth tildelt frivillighetsprisen av Akershus idrettskrets.

 

Tildelingen fant sted under skigruppas styremøte tirsdag, der Jon Syversen fra idrettskretsen plutselig troppet opp med en lurt smil.

– Prisen er velfortjent, sa Syversen.

Han viste blant annet til at prisvinneren ledet AFSKs skigruppe i 13 år. Selv måtte Kai Ivar Hogseth medgi at han følte seg dypt beæret ved å bli tildelt frivillighetsprisen.

– Prisen henger høyt. Dette er stort og jeg ser på det som en skikkelig milepæl. Det var aldri i mine tanker at jeg skulle bli tildelt en slik pris, sier han.

Da Hogseth tok over skigruppa i 2003, var det tre unger på skiskole på golfbanen. Gruppa ble foreslått nedlagt. Men Hogseth og kompani valte heller å brette opp ermene og tok tak. Forrige sesong deltok 20-30 barn og unge på skitreningene. Ikke verst, med de snøfattige vintrene vi opplever i våre dager.

– Aktiviteten har blitt større, til tross for snøfattige vintre, sier ildsjelen som er snar med å påpeke at han aldri ville kommet noen vei uten gode hjelpere i skigruppa.

– Jeg har vært omgitt av ja-mennesker i styret. Det har vært en udelt glede å arbeide sammen med dem, sier han

Hogseth sto også ved roret da lysløypa i Aurskog Golfpark ble innviet i 2015.

– Vi kom i mål både økonomisk og dugnadsmessig takket være primus motor Hallgeir Olsen. Han gjør også en formidabel jobb med å kjøre løyper så fort det har lagt seg noen centimetere med snø på golfbanen. Anlegget har blitt flott, og jeg koser meg når jeg ser at folk bruker det, sier Hogseth.

Han forteller at han fortsatt har en drøm som gjenstår for skiløypa:

– I framtida drømmer jeg om at vi kan produsere kunstsnø i Aurskog Golfpark. Ingenting er umulig, sier Kai Ivar Hogseth.

(Teksten er hentet fra Indre Akershus Blad)Folkebadet er åpent igjen

Postet av Aurskog/Finstadbru Sportsklubb den 3. Jan 2018

Torsdag 8. september åpnet Folkebadet på Aursmoen for sesongen. Oddgeir Mikkelrud fortsetter som badevakt.

Det kommunale svømmebassenget på Aursmoen skole er åpent for allmennheten en til to kvelder i uka.

Frem tid høstferien er det folkebad på torsdager fra kl 18-21. Fra kl 18-19 er det åpent for barn med foreldre, fra kl 19-20 for ungdom og fra kl 20-21 er det duket for de voksne.

Etter høstferien åpner Folkebadet også på fredager, med samme åpningstid, fra kl 18-21.

Inngangsbilletten for barn er kr. 20 og for voksne kr. 40. Familiebilletter koster kr. 100. Inngangspengene går til AFSK, som har badevaktansvaret.

Vi minner om at det er påbudt med badehette.AFSKs nye daglige leder på plass

Postet av Aurskog/Finstadbru Sportsklubb den 3. Jan 2018

Flemming Christoffersen startet opp som daglig leder i AFSK mandag 3. september. Han varsler ingen store omveltninger i idrettslaget, men han ser allerede muligheter for å få på plass noen forbedringer.

– Klubben er godt i gang med å innføre elektronisk medlemsregister. Da blir det mye enklere for gruppene å holde oversikt over medlemmene sine og regnskapsføre inntektene sine, sier han.

Flemming kommer fra Tynset IF, der han har vært daglig leder de fem siste årene. Han har gode erfaringer med å bruke datatjenesten der.

AFSK daglige leder har skaffet seg hus i Aurskog og er i ferd med å pakke ut.

– Vi bor fortsatt i esker, ler han.

Nå er det viktigste for ham å bli kjent med folk og knytte kontakter.

– Jeg ser fram til å samarbeide med alle de frivillige som står på hver eneste dag for å holde AFSKs mange aktiviteter gående, sier han.Baneåpning av Aurskog kunstgress

Postet av Aurskog/Finstadbru Sportsklubb den 3. Jan 2018


Kom og vær med til den offisielle baneåpningen av Aurskog kunstgress onsdag 12.10.2016, kl. 18.00. Det blir åpningskamp mellom Jenter 13 AFSK og LSK. AFSK spanderer kaffe og marsipankake.Håndballskolen 6 år er i gang!

Postet av Aurskog/Finstadbru Sportsklubb den 3. Jan 2018

I dag hadde vi vår første trening for årets håndballskole 6 år. Det møtte opp 4 glade barn, og vi håper enda flere vil begynne hos oss.

Om ditt barn er født i 2010 og har lyst til å prøve håndball, er dere hjertelig velkommen til Aurskoghallen tirsdager mellom 17-18. Der får ungene leke litt med ball og treffe andre 6-åringer som vil prøve håndball. Det er ingen krav til ferdigheter og det eneste de trenger er innesko, løse/ledige klær og vannflaske.

Frem til jul er det ukentlig trening, og etter jul blir det tre runder med Loppetassen, en håndballturnering med mange lag fra flere klubber og mye moro. Det spilles 3-4 kamper én dag i januar, februar og mars.

Vi gleder oss til å møte ditt barn!Levert av IdrettenOnline