AFSK tar i bruk IdrettenOnline som sitt medlemsregister - last ned IdrettenOnline appen

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 17. Jan 2021


AFSK tok for få år siden i bruk IdrettenOnline som sin leverandør av hjemmeside-tjenester. Dette er et produkt med veldig mange muligheter som vi ennå ikke utnytter til fulle. 

Nå gjør vi nok et grep for å samle store deler av kommunikasjonen med medlemsmassen - fra januar tar vi i bruk IdrettenOnline som medlemssystem.

I den forbindelse ber vi alle medlemmene våre som kan, om å laste ned IdrettenOnline appen for lettere håndtering av ditt medlemskap.

Med IdrettenOnline appen installert på telefonen holder du deg oppdatert i det som skjer i klubben. Du kan betale regninger som medlemskontingent og treningsavgifter, se din profil samt. dine familiemedlemmer sine profiler, laste ned digitalt medlemskort og melde deg på arrangementer.

Dere får langt bedre oversikt over det som skjer i klubben, og dere kan også følge andre klubber som er av interesse. 

Appen er helt gratis å laste ned og bruke.

 

Last ned appen her:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bloc.idrettenonlineapp 

App Store: https://apps.apple.com/no/app/idrettenonline/id1455461527?ls=1

 

Mer informasjon om appen finner du på IdrettenOnlines hjemmesider: https://www.idrettenonline.no/page/app

 Aursmoen skøytebane - følg status isforholdene

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 6. Jan 2021

Klikke på bildet så kommer du rett til facebook gruppen Aursmoen skøytebane som oppdaterer isforholdene gjennom sesongen. 

Status pr 6.januar - det er full drift med klargjøring, det er allerede vannet store mengder. Fremdeles litt ujevne forhold. Skal i kveld vannes ytterligere. Offisiell åpning av banen lørdag 9.januar.


Klubben retter igjen en stor takk til involverte - både de som har utført og utfører arbeider, de som har stilt opp med penger for å gjøre dette mulig. 


Bruk av skøytebanen med hensyn til smittevern: 

Å gå på skøyter er en uorganisert aktivitet, i regi av hver enkelt person som ønsker å bruke skøytene sine. Det er opptil den enkelte skøyteløper å påse at anbefalte avstander på minst 1 meter til andre personer overholdes. 

Ha en god skøyteopplevelse!