Gratulerer med opprykk AFSK senior herrer !

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 22. Okt 2021

GRATULERER KARER!

Det har gått noen dager siden opprykket til neste års 5.divisjon ble klart. Champagnen er drukket opp, gledestårer er tørket vekk - og jobben mot neste års seriespill er påbegynt. 

AFSK herrene overbeviste stort det aller meste av årets 6.divisjon. Under ledelse av trener og lederapparatet Jørgen Kind Johannessen, Ronny Michelsen, Petter Lier, Espen Halvorsen og Terje Halvorsrud vartet laget opp med 7 seire på rad - flere av dem med klare sifre - blant annet kvelden da opprykket ble klart da laget vant 8-0 hjemme mot Kurland. Så kom et par arbeidsuhell på tampen av serien, men alt i alt var dette meget solid gjennomført ! 

Klubben slår hendene sammen og gratulerer laget og støtteapparatet med en glimrende sesong - og fullført målsetning med sesongen! 

Da er det bare å sende tilbake utfordringen om å ta et ytterligere sted opp etter neste sesong! 

AFSK kamper 2021

Alle resultater og tabell over 6.divisjon ser du her

Trykke her så kan du lese om opprykkskvelden i Indre Akershus Blad, tekst og foto Trym Helbostad.

Spillerstatistikk sesongen 2021 (kilde Petter Lier) 


Daglig leder Gratulerer AFSK fotball som kvalitetsklubb!

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 22. Okt 2021

Torsdag 21.oktober var det en merkedag for AFSK fotball. Norges Fotballforbund Akershus krets besøkte oss og hadde gleden av å overrekke beviset på at AFSK fotball endelig er sertifisert som Kvalitetsklubb. Det har vært lagt ned en formidabel innsats over flere år, og jobbet svært målrettet gjennom prosessen som nå skal være med å forbedre og forenkle klubbhverdagen i fotballgruppa.  

På bildet over ser vi Eva Kristin Kjærstad Karlsen fra NFF Akerhus, Sveinung Green - leder AFSK fotball, og Kalle Larsen - sekretær og Kvalitetsklubb ansvarlig i AFSK fotball. 

Prosjektet Kvalitetsklubb kan du lese om på fotballen sine sider - her

Blant annet er det laget rollebeskrivelser for alle som har et verv eller en funksjon i fotballgruppa. Her finner du også AFSK fotballen sitt årshjul som viser når gruppens aktiviteter finner sted, og du vil også kunne lese AFSK fotball sin klubbhåndbok! 

Hovedstyret stiller seg i rekken over gratulanter, og klapper styret på skuldrene - godt jobbet ! 


 På merkedager som dette er det naturlig nok kake - GOD kake ! Folkebadet på Aursmoen starter torsdag 14.oktober

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 7. Okt 2021

Torsdag 14.oktober kl 18.00 åpner AFSK folkebadet i bassenget på Aursmoen skole for høstsesongen. Badetid er mellom klokken 18.00 og 21.00. 

For at alle skal ha en fin opplevelse i svømmhallen, opererer folkebadene med en oppdeling av bassengtid til ulike brukergrupper:

Barn/familierkl 18 - 19
Ungdomkl 19 - 20
Voksnekl 20 - 21
 

PRISER: 

Voksenkr 40.-
Barnkr 20.-
Familierkr 100.-

Vi tar kontant og vipps. 

Har du spørsmål kan du sende et spørsmål til dagligleder@afsk.no 

Vel møtt til egenorganisert svømming :)