Aurskog-Finstadbru Sportsklubb

Aurskog-Finstadbru Sportsklubb

Til AFSK medlemmer som er 50 år og eldre

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 27. Aug 2020

Kjære innbygger 50 år + !

Aurskog-Høland kommune er inne i et omfattende arbeid for å legge til rette for framtidas eldreomsorg. Vi inviterer et utvalg innbyggere til å komme og fortelle oss hva som er viktig for deg i framtidas eldreomsorg.

Vi arrangerer et møte for Aurskogs innbyggere i begynnelsen av september:

Tirsdag 1. sept. Aurskoghallen, klokken 18.30 - 20.00

Vi sender forespørsel til deg gjennom et lag, forening, sameie eller annet. 

Håper du har lyst til å bidra med dine tanker. Forhåndskunnskap er ikke nødvendig!

Vi vil ha høyt fokus på smittevern i forbindelse med møtene. Rommene vil være romslige, og møblering vil sikre god avstand mellom de inviterte.

 Det blir servert kaffe og kringle (ferdig porsjonert på egne asjetter).

 Vi ønsker tilbakemelding til roger.evjen@ahk.no  evt. på tlf.: 47384181 om din deltagelse. (Trenger navn og telefonnummer til deltagerliste) 

 

Med vennlig hilsen

 

Roger Evjen

Enhetsleder Livsmestring


0 Kommentar

Klatreleder Tove Blakseth takker av etter 6 år

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 16. Aug 2020

Mangeårig leder av klatregruppa, Tove Blakseth, takker av fra vervet etter eget ønske. På klubbens årsmøte i juni ble det formelt valgt ny leder av klatregruppa. 

Daglig leder tok en prat med Tove etter sommerferien, og overrakte fortjent blomsterbukett på en liten seremoni ved klatreveggen, som har vært hennes arbeidssted i hallen de kveldene hun har ledet klatreaktiviteten. 

Tove har ledet klatregruppa siden 30.september 2014, da tok hun selv initiativ til å få igang klatreaktiviteten igjen, etter den hadde ligget brakk noen år. Sammen med noen nære støttespillere bygget hun opp igjen en populær aktivitet og et tilbud som AFSK er alene å tilby blant kommunens idrettslag. Tove har stått på jevnt og trutt over seks år, og ønsket selv å avslutte vervet ved sesongslutt. 

Klubben er svært takknemlige for den innsatsen Tove har lagt ned over disse årene, og hun gir fra seg stafettpinnen med  hevet hode. Tusen takk Tove, og lykke til videre. 


Ved årsmøtet ble det valgt inn ny leder av klatregruppa. Øystein Fandrem, til daglig lærer ved Aursmoen skole, har overtatt stafettpinnen og skal med tid og stunder tilby klatreaktivitet i hallen. Klubben kommer tilbake senere med nærmere presentasjon av Fandrem og informasjon om kommende aktivitet. 


0 Kommentar

Kiwi Aurskog er med på laget

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 10. Aug 2020

Det er med glede vi kan offentliggjøre samarbeidsavtale med Kiwi Aurskog. 

Kiwi er nå vår leverandør av dagligvarer til kafeteriadriften og til serveringen av seniorgruppa som jobber dugnad på anlegget hver torsdag. Avtalen gjelder for 2 år - inneværende år og i 2021. 

Avtalen omfatter også gevinster - som regel en fruktkurv - til 4 forskjellige AFSK konkurranser / arrangementer i løpet av et kalenderår. 

Samt Kiwi spanderer julemiddagen til vår seniorgruppe. 

AFSK er godt fornøyd med å ha Kiwi Aurskog med på laget og gleder oss til samarbeidet fremover. 

Det var god stemning i butikken da vi signerte avtalen første uken i august. En real covid19-hilsen mellom daglig leder og butikksjef Morten Kongskog.


0 Kommentar

AFSK og Nammo opprettholder det gode samarbeidet

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 7. Aug 2020

AFSK er glade for at Nammo Raufoss AS er med på laget videre. Rett før sommerferien tok til i juli undertegnet partene en to års sponsoravtale. 

Fabrikken på Aurskog startet opprinnelig opp i 1946, og bakelittfabrikken var en pioneer i produksjon av thermoplast. Senere utviklet fabrikken produksjon av plastikk løs-ammunisjon og kortbane trenings-ammunisjon. Fabrikken ble en del an Nammogruppen i 2005, og fra 2017 er fabrikken en del av Nammo Raufoss AS. 

Nammo er kjent for å støtte godt opp om idretten i de respektive lokalmiljøene. Og siden 2010 har Nammo vært en av hovedsponsorene til kvinnelandslaget i skiskyting kvinnelandslaget i hopp. 

Les mer om Nammo sin sponsorprofil her: https://www.nammo.com/who-we-are/sponsoring/  

AFSK er svært glade for at partene viderefører samarbeidet fremover.


0 Kommentar

Til minne om Jon Halvor Brubak

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 7. Aug 2020


Jon Brubak (foto: Bjørn Ivar Bergerud, hentet fra boka "En venn for livet - Aurskog-idretten gjennom 100" år av Hammer/Kind-Johannessen)

Det er med stor sorg klubben er orientert om æresmedlem Jon Halvor Brubaks bortgang 31.7. Våre varmeste tanker går til hans nærmeste. 


Jon Halvor var kjent som en svært solid arbeidskar, ja en kraftkar i følge dem som jobbet med ham. Han var leder i Aurskog IL i to perioder, 1959 - 63 og 1965 - 70. Totalt hele 11 år som klubbleder, det står det særdeles respekt av. 

Fra boken "En venn for livet - Aurskog-idretten gjennom 100 år" (Hammer/Kind-Johannessen) kan vi lese om Jon i kapittelet Lang dags ferd mot samling. Det står skrevet om Jon Brubak: 

 En kjempe. Det hører med til sjeldenhetene at noen blir æresmedlemmer i et idrettslag nesten uten å ha drevet aktiv idrett, men Jon Brubak ble det. Litt fotball og litt skøyteløping på Dyrerudtjernet drev han riktignok med som guttunge, men det ble med det. Som administrator gjorde han imidlertid en kjempejobb og var blant annet formann i AIL i hele 11 år. At dette falt sammen med storhetstida for Aurskog-fotballen midt på 60-tallet, at fotballbanen på Aursmoen "Tundraen", og Lierbakken ble bygget i denne perioden, er ikke tilfeldig. Kraftkaren Jon Brubak, som i 60 år hadde sitt daglige virke i skauen, tok i så det monnet også for idrettslaget. "-Doktor Hval sa tidlig til meg noe jeg har fulgt siden: Du kan ta i så det sværtner for aua, men du må passe på å stå støtt med begge beina!" 


Vi lyser fred over Jon Brubak minne. 

 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline