Gode samarbeidet med Byggern fortsetter!

Postet av Øystein Bråten den 18. Mai 2021


Aurskog Byggsenter AS - på lokalmunnet kalt Bygger'n - fortsetter som en trygg og god hovedsponsor for AFSK. Rett før langhelgen tro til i mai kom partene i havn med avtale for inneværende år, og videreføring av samarbeidet over de siste årene. 

Samarbeidet sikrer AFSK rask rådgivning og veiledning når det oppstår byggtekniske spørsmål, og byggevarer vi måtte trenge raskt til anleggsdriften finner vi med en gang i butikken hos dem. Er det ikke lagervare så skaffer de det vi måtte trenge.

Vi setter stor pris på samarbeidet med daglig leder Erich Malnes og co, ikke nøle med å ta kontakt med dem om du trenger litt råd og veiledning til et prosjekt hjemme eller på hytta. 

Butikkens nettsider


0 Kommentar

AFSK klatring søker ny leder

Postet av Øystein Bråten den 10. Mai 2021

AFSK KLATRING SØKER NY LEDER


Dagens leder av klatregruppa Øystein Fandrem har orientert oss om at han avslutter sitt verv som leder av klatregruppa når inneværende sesong avsluttes ut mai måned. Klubben er derfor på leting etter ny leder for klatregruppa i AFSK, en leder som både organiserer og leder aktiviteten i klatreveggen, samt utfører noen mindre administrative oppgaver rundt aktiviteten.
For å være aktivitetsleder klatring innendørs må man vise til sertifisering i topptaukort og/eller brattkort. 


Om man ikke har den formelle sertifiseringen på plass, men likevel har en del erfaring med å sikre andre i klatreveggen - så kan klubben dekke nødvendige kurs for den eller de som ønsker å lede AFSK klatring fra i sommer og årene som kommer. 


Om nettopp du som leser dette kjenner på lysten til å være aktivitetsleder og har litt erfaring med klatring fra før, så er du velkommen til å ta kontakt for en prat. 
Les mer om innendørs klatring her


Hilsen Øystein, dagligleder@afsk.no

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline