Oppdatering covid19 smittevernsregler - gjeldende fra og med tirsdag 16.mars

Postet av Øystein Bråten den 15. Mar 2021

Mandag kveld offentliggjorde myndighetene ytterligere forsterkede smittevernstiltak for alle kommuner i Viken fylke. AFSK forholder seg til de regler som settes, og her ser du hvilke følger dette får for driften i AFSK.

Aurskoghallen idrettsflate med garderober, treningsrommet, kafeteria og kiosk er stengt fra og med idag. Svømmehallen på Aursmoen skole er stengt. 

Det er med andre ord ikke tillatt med noen form for innendørs idrettsaktivitet. 


Det er tillatt med utendørs organisert aktivitet - i grupper begrenset oppad til 10 personer (trener + 9 aktive) De aktive skal under hele økten holde en avstand på 2 meter overfor hverandre. 


 Aurskog Høland kommunes begrunnelse for stenging av treningssentre

Merknad: Når det gjelder stengning av treningssentre så er bakgrunnen for å stenge treningssentre at det ofte er stor utskiftning av personer som er til stede ved et treningssenter, og med et betydelig antall besøkende fra større områder i løpet av en dag. Et påbud om å stenge treningssentre vil ha til formål å begrense denne mobiliteten og unngå at mange samles i fysisk aktivitet som innebærer svetting, tung pust og bruk av felles utstyr, dusj og garderober.


Tiltakene varer til og med søndag 11.april


Myndighetenes forsterkede smittevernstiltak kan dere lese her: 

https://www.aurskog-holand.kommune.no/nyheter2/16.3.2021-nye-koronatiltak/

 

AFSK informerer ytterligere etter hvert som situasjonen utvikler seg. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline