Aurskog-Finstadbru Sportsklubb

Aurskog-Finstadbru Sportsklubb

AFSK tildelt midler fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 29. Jun 2020

 AFSK er svært glade for å få tildelt kr 50.000 fra Sparebankstiftelsen DNB øremerket bidrag til investering i gressklipperutstyr. Dette er et svært kjærkomment tilskudd til regnestykket knyttet til investeringen. Pengene vil bli overført til klubben i løpet av juli måned.

Tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB! 


0 Kommentar

VEV Romerike og AFSK signerer samarbeidsavtale for 2 år

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 12. Jun 2020

VEV Romerike og AFSK signerer samarbeidsavtale for 2020 og 2021. 

Denne uken ble partene enige om avtale for to år, og dette er en utvidet avtale i forhold til tidligere avtaler partene i mellom. Avtalen bidrar godt til driften av klubben og aktivitet i gruppene. 

VEV er opptatt av arrangementer i klubbene, og AFSK har flere arrangementer der VEV vil få muligheten til å være tilstede og få oppmerksomhet. 

VEV tilbyr blant annet produktet Idrettsstrøm, der en liten andel kilowattforbruk utgjør en kickback til klubben. Les mer om Idrettsstrøm

AFSK er glade for å ha VEV på plass som samarbeidspartner, og vi ser frem til et godt samarbeid fremover.0 Kommentar

Protokoll fra årsmøtet 9.juni

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 12. Jun 2020

Slik så det ut da AFSK årsmøte ble arrangert med smittevernhensyn i Aurskoghallen tirsdag 9.juni. 

Nedenfor ser dere lenke til protokollen fra møtet. 

Protokoll årsmøtet 9.6.2020.pdf


Styret


0 Kommentar

Treningsrommet åpner mandag 15.juni!

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 12. Jun 2020

Regjeringen og helsemyndighetene offentliggjorde i mai at treningssentre og -studioer måtte vente til 15.juni før de kunne åpnes. Endelig er vi fremme ved tidspunktet - og AFSK har ikke tenkt å holde tilbake treningsmulighetene hos oss. Mandag 15.juni klokken 07 vil inngangsdør bakside kunne benyttes og treningsrommet tilgjengelig. Vi takker alle medlemmer for tålmodigheten og ønsker velkommen tilbake til trening, riktignok med enkelte kjøreregler på ubestemt tid.

Åpningstider vil være mellom kl 7 og 22 hver dag i tiden fremover.  

Dette skjer følgelig ikke uten at vi følger anbefalinger og retningslinjer for smittevern, og derav åpner vi fremover først kl 07 for at daglig renhold kan utføres mellom kl 6 og 7, da rengjøres treningsrom med berøringspunkter på alle apparater og løst inventar, korridor og trappeløp, skifterom og toaletter. Dusjrommene skal ikke brukes og disse er avstengt. 

Vi anbefaler også en begrensning på 12 personer i treningsrommet til enhver tid med tanke på å holde avstandsregler. Dersom du ved ankomst opplever at det allerede er 12 personer som trener ber vi om at du venter til noen forlater lokalet før du selv starter treningen. 


I tillegg anmoder vi alle brukere om å følge noen enkle kjøreregler når de besøker oss: 

- Symptomer på sykdom? Da holder du deg hjemme fra trening. 

- God håndhygiene. Bruk antibac ved ankomst, dispenser settes ut nede ved inngang. 

- Hold avstand på 1 meter overfor hverandre

- Vask apparater og utstyr som du bruker med desinfiseringsmiddel 

- Vis hensyn overfor hverandre, det må være lov å si ifra til hverandre om god hygiene og godt smittevern. 


Vi understreker at vi følger situasjonen og retningslinjer tett, og vil følge anbefalinger og eventuelle pålegg fra helsemyndigheter dersom dette skulle finne sted.


Da ønsker vi alle sammen god trening fremover. 


Vennlig hilsen styret og daglig leder. 0 Kommentar

Hjelp AFSK med anskaffelse av gressklipper til sesongen 2020 og flere år fremover - kjøp din andel!

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 4. Jun 2020

AFSK arrangerer i sommer en spleis for investering av sårt tiltrengt gressklipper til våre store gressarealer. Mange takk til alle dem som allerede har bidratt til spleisen så langt, men vi vil forsøke å nå ut til hele medlemsmassen ved å sende ut et nyhetsbrev. 

AFSK må fra og med i år tenke nytt for å klippe våre naturgressbaner og øvrige gressområder. TIdligere sesonger har vi kunnet leie klipper av vår gode nabo golfklubben, men i år kan vi ikke lengre basere oss på dette da de også klipper sine baner på dugnad og samme tider som våre dugnadsressurser skal klippe våre baner.

I tillegg har klubben fra og med i år mistet et fast årlig klippetilskudd på kroner 80.000,- over den kommunale driftsstøtten, som gjør det vanskeligere for klubben å gjennomføre en viktig og hyppig vedlikeholdsjobb gjennom sommeren. 

AFSK hovedstyret har vurdert flere forskjellige muligheter og pristilbud for å klippe våre gressbaner og friområder, og til slutt landet på det mest gunstige alternativet - både driftsmessig og økonomisk - vi har fått tak i en brukt Toro Groundmaster sitteklipper med hytte. Klipperen er en god investering for den jobben den skal gjøre. Den har lave servicekostnader, har minst 10 års levetid igjen, vi får klippet på Aursmoen og FInstadbru, og kanskje til og med påta oss klippeoppdrag?? 

Vil du bidra med en liten andel i klipperen? AFSK er svært takknemlige for alle bidrag - små som store!! 


Klikke deg inn via lenken - https://spleis.no/afsk-gressklipper


For dem som har begrensede ferdigheter på data og mobil, og har lyst til å støtte oss så er det fullt mulig støtte prosjektet på annen måte, kom innom klubbkontoret på dagtid eller kontakt daglig leder på mobil 94897831. 


Takknemlig hilsen fra styret i Aurskog Finstadbru sportsklubb! 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline