Bli med og løp for TV-aksjonen 17. oktober klokka 17.00 - start og mål Aurskoghallen

Postet av Øystein Bråten den 13. Okt 2023

Tirsdag 17. oktober kl 17.00 gir Dennis Hauger og vi i Aurskog Sparebank full gass og løper for TV-aksjonen - vi håper dere vil være med! 

Hvor langt vi skal løpe, det bestemmer DU og folket🏃🏽‍♂️

For hver hundrelapp som kommer inn til spleisen vår må vi løpe 10 meter. Hvor langt kan det bli?

100 kr = 10 meter

250 kr = 25 meter

500 kr = 50 meter

2000 kr = 200 meter

10.000 kr = 1 kilometer

Osv.🏃🏽‍♂️

Vi håper at næringslivet i kommunen kan bli med oss på spleisen, men ikke minst bli med oss å løpe, gå, trille, heie for en god sak – derfor bruker vi nettverket vårt til å spre det gode budskap! 

Vi i banken kickstarter med å betale den første runden på 3km = kroner 30.000,- 


Løpet vil gå i den tradisjonsrike Verlorunden på Aurskog. Løypa er på ca 3 km, med start og mål ved Aurskoghallen. Du kan bli med å løpe like langt som Dennis, du kan løpe en kortere distanse, gå eller heie ved hallen og langs løypa. Vi lover god stemning, musikk, Konferansier Skaret, og mange mange overraskelser💥 Vi vil også lage en egen kortere løype for de minste barna🏃🏽‍♂. 

Etter at Dennis får igjen pusten etter løpet blir det muligheter for å slå av en prat, ta selfies og få autografer fra han. 

Skal du gi et bidrag til årets TV-aksjonen, håper vi du vil gi det til spleisen vår.  

Og ikke minst håper vi du vil være med å lage skikkelig FOLKEFEST på Aurskog 17. oktober kl 17.00🤝 Spre gjerne informasjonen til alle du kjenner, og ta kontakt med meg dersom du har spørsmål. Deltar dere sammen med oss med kroner og/eller bevegelse skal vi selvsagt fremsnakke det i alle våre kanaler – i sosiale medier, overfor Indre og på selve løpsdagen😃

 

Her finner du spleisen: https://www.spleis.no/project/338010

Les mer og få med deg oppdateringer i arrangementet på Facebook her: https://fb.me/e/2TAiQWzVP

VEL MØTT - HILSEN AURSKOG SPAREBANK


Jeg oppfordrer alle våre medlemmer om å støtte opp om årets TV innsamling, samt ta på seg joggeskoene førstkommende tirsdag. Legg treningsøkten til Verlorunden denne dagen. Eller rett og slett spasere runden med en venn eller familie! 

Hilsen Øystein 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.