AFSK utreder tilbud innenfor Esport - spørreundersøkelse

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 15. Nov 2023

Sammen med Foxed Gaming vurderer hovedstyret Esport som ny aktivitet i klubben.

Gaming er en tradisjonell aktivitet i et hvert hjem, i en eller annen form. De senere år har gaming utviklet seg sakte, men sikkert til å bli større og et mer organisert tilbud. Det har vokst frem rene gaming klubber, som deltar i små og store turneringer både nasjonalt og internasjonalt, og klubbene er organisert i eget Esport-forbund. Og det har også blitt store penger involvert i sporten. 

De senere år har også gamingsporten banket på dørene til den organiserte idretten. Mange idrettslag har allerede innlemmet esport som en del av sitt aktivitetstilbud. Enn så lenge er ikke Esport tatt inn under paraplyen til Norges Idrettsforbund som offisiell idrettsgren, men dialog og arbeid om dette pågår

I forlengelsen av gode tilbakemeldinger etter FIFA turnering under siste års Aurskogmart'n så ønsker også AFSK å utrede markedet for et organisert tilbud i bygda. Sammen med lokale Foxed Gaming har vi laget en markedsundersøkelse som vi vil at våre medlemmer i alle aldre kan besvare, samt at vi ønsker å nå ut til nye potensielle medlemmer som idag ikke er tilknyttet klubben.

Vi ønsker at alle som har interesse for Esport tar seg tid til å besvare undersøkelsen - vi håper at foresatte til de som er yngre og potensielt interesserte tar seg tid til å besvare denne. 

Vi ønsker også hjelp til å distribuere undersøkelsen til folk utenfor AFSK. 

KLIKK HER FOR UNDERSØKELSEN


På forhånd takk for hjelpen. 


Hilsen Hovedstyret
Bokbad med grønnsåpe! i Aurskoghallen førstkommende lørdag 4.november kl 14

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 3. Nov 2023

I anledning utgivelsen av lokalfotballboka Alt var mye bedre etter krigen, ført i pennen av Roger Ødegård, Øivind Eriksen og Håkon Ohlgren, er du invitert til bokbad i klubbhuset i Aurskoghallen.

Det blir intervjuer med flere av de rundt 30 portretterte Aurskog-, Finstadbru- og Aurskog-Finstadbru-aktørene som er omtalt i boka.

Bokbadevakt er som vanlig Lars Jørgen Skaret, som også kommer til å avhøre forfatterne rundt bokprosessen.

Det blir også musikalsk innslag ved Håkon Ohlgren på sang og Totto Johansen på gitar.

Etterpå blir det mulighet for kjøp og signering av bøker, og de som har kjøpt på forhånd kan avhente sine eksemplarer.

Det er åpen kafé i første etasje - feel free til å handle med det dere lyster der og ta med opp i klubbhuset i andre etasje.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en hyggelig og nostalgisk grønn fotball-ettermiddag i Aurskoghallen!


Du kan melde deg på deg på arrangementet her på facebook