Sakshefte til håndballens årlige møte er publisert

Postet av AFSK håndball den 13. Feb 2023

Vi minner om håndballens årlige møte førstkommende onsdag klokken 19:00 i klubbhuset.

Her kan du laste ned og lese saksheftet på forhånd. Det vil også være et begrenset antall papireksemplarer tilgjengelig i møtet.

Du kan også  lese håndballens rekrutteringsplan som også skal presenteres under vårt årlige møte.

Vi håper å se mange blide håndballfolk på onsdag!

Hilsen håndballstyret.

Sakshefte årlig møte håndball.pdf

Rekrutteringsplan.pdf
Håndballgruppa inviterer til årlig møte

Postet av AFSK håndball den 10. Jan 2023


Håndballgruppa inviterer til årlig møte onsdag 15. februar klokken 19:00-21:00 i klubbhuset.

Det vil bli enkel bevertning.

Saker som ønskes fremmet må være håndballstyret i hende senest en uke før møtet på e-post aurskogfinstadbru@ronhandball.no

Møtepapirer vil være tilgjengelig under møtet.

Vi ønsker alle med et håndballhjerte i AFSK velkommen til årlig møte.
Workshop AFSK damelag

Postet av AFSK håndball den 5. Jan 2023

AFSK Håndball ønsker å stille eget senior damelag fra sesongen 2023/24 og inviterer derfor alle som er interesserte i å være med på dette til en workshop onsdag 18. januar klokken 19:00 i klubbhuset.

Her vil vi bestille inn mat og drikke til møtet.

Målet med workshop'en er å samle alle som kan tenke seg å spille på AFSK's damelag, snakke om ambisjonsnivå, forventninger og ønsker. Ved å delta på workshop forplikter du deg ikke til noe som helst.

For å kunne spille kamper på seniornivå må du ha fylt 16 år, så vi anbefaler at de som deltar på workshop er født 2007 eller tidligere slik at du fyller 16 i løpet av 2023.

Vi har også opprettet en Spondgruppe for damelaget og der vil du også finne invitasjon hvor du kan melde deg på workshop. Det er heller ingen forpliktelser knyttet til å bli medlem av denne gruppen.
Gruppen kommer du til via denne linken: https://group.spond.com/TQMOD

Om du får feilmelding etter å ha trykket på linken så kan du laste ned Spond-appen og skrive inn koden TQMOD for å bli med i gruppen.

Skulle det være noen spørsmål kan du ta kontakt med Morten (98070702/mrognan@online.no)

Mvh
Håndballstyret
AFSK Klubbavis høst 2022, håndball

Postet av AFSK håndball den 5. Des 2022

Her kan du lese AFSK klubbavis høsten 2022, med informasjon fra håndballgruppa.

Les den online eller last den ned til din mobil/PC.
Denne utgaven av klubbavisa publiseres kun digitalt.


Endring i klubbsamarbeid håndball

Postet av AFSK håndball den 18. Nov 2022


Håndballstyret i AFSK har denne uken valgt å si opp gjeldende samarbeidsavtale om Aurskog-Høland Håndball med Bjørkelangen SF og Høland IUL.

AFSK Håndball har gjennom mange sesonger hatt et samarbeid om lag fra 16 år og oppover med Bjørkelangen SF og Høland IUL under navnet Aurskog-Høland Håndball. Dette samarbeidet har hjulpet til med å holde ungdommene aktiv med håndball selv om det har vært få spillere i egen klubb i et årskull.


Når vi nå likevel har valgt å avslutte samarbeidet med våre naboklubber i kommunen så skyldes dette en helhetsvurdering av tilbudet vi skal gi til alle våre drøyt 120 aktive utøvere fra 6 til 99 år og hvordan dagens samarbeid kan spille en rolle i det. Vi har derfor landet på at vi ønsker å prøve noe nytt. Det har ingen innvirkning på fullføringen av sesongen 2022/23.

Håndballstyret har gjennom de siste månedene hatt dialog med Romerike Ravens om et mulig samarbeid hvor AFSK blir partnerklubb. Vi har også fått innspill fra nåværende partnerklubber for å høre deres opplevelse av samarbeidet. Summen av alt vi har blitt fortalt, sett og hørt, gjør at vi velger å inngå som ny partnerklubb for Romerike Ravens fra og med 4. desember 2022. 

Romerike Ravens spiller i Rema 1000-ligaen for kvinner og har målsetning om hvert år å delta i sluttspillet i eliteserien. Målet skal oppnås ved å finne og ivareta lokale talenter gjennom samarbeid med hele Romerike. Et godt eksempel på dette er Ravensspiller Anniken Wollik fra Nannestad som i disse dager spiller EM for Norge, og som er en av toppscorerne i Rema 1000-ligaen. 

Vi inviterer til et åpent informasjonsmøte for alle interesserte onsdag 23. november klokken 18:30 i Klubbhuset i Aurskoghallen. Spesielt ønsker vi å invitere spillere som i dag spiller på et av samarbeidslagene og deres foresatte, men det er åpent for alle som ønsker å vite mer om hvordan det nye samarbeidet skal kunne bidra for både små og store i håndballfamilien vår i AFSK.