Alternative inntektskilder - du kan støtte klubben på flere måter!

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 20. Apr 2020

Det er ingen tvil om at tiden vi nå er inne i er vanskelig og tung for mange, så gjelder også for AFSK. Covid19 har medført bråstopp i normalt store inntektskilder som kafeteriasalg og arrangementsinntekter, sponsorer, avgifter og mer til. 

Klubben er selvsagt svært takknemlige for støtten til kafeteriaen mange medlemmer bidro til, når dere kjøpte "internettvaffel" og lodder på påskeegget. Takk for dette. 

Men det er flere måter du kan støtte klubben, hvor alle gir noen sårt tiltrengte kroner i klubbkassa: 

- Grasrotandelen Norsk Tipping. Når du leverer lottolappen og tipper oddsen går en liten andel av innsatsen din tilbake til klubben - så fremt du registrerer AFSK som grasrotmottaker. 452 personer gir allerede sin grasrotstøtte til AFSK. Har du ikke gjort det ennå, så send sms "Grasrotandelen 971264632" til nummer 60000. 

- Nettbingo: selv om de fysiske bingolokalene er stengte så kan du spille bingo over nettet - https://www.dinbingo.no/  Ved å registrere deg og spille her så støtter du automatisk lokalidretten. 

- Kjøp idrettsstrøm av VEV Romerike AS - https://vevromerike.no/idrettstrom/ 

- Gi pantelappen din til klubben - når du panter flasker hos Rema og Kiwi så kan du gi oss pantelappen din ved å putte den i klubbens postkasse ved panteautomaten. Verdifullt bidrag for oss!

- Gå på Rema og handle sponsorbrød! Kr 2,- per solgte brød går klubben. 

- AFSK er interessert i flere samarbeidspartnere, store som små. Virksomheter som ønsker og etablere et samarbeid på forskjellige nivå er velkommen til å ta kontakt med oss. 


Støtt opp om idretten og lokalmiljøet. Sammen opp og fram! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.