Treningsrommet åpner mandag 15.juni!

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 12. Jun 2020

Regjeringen og helsemyndighetene offentliggjorde i mai at treningssentre og -studioer måtte vente til 15.juni før de kunne åpnes. Endelig er vi fremme ved tidspunktet - og AFSK har ikke tenkt å holde tilbake treningsmulighetene hos oss. Mandag 15.juni klokken 07 vil inngangsdør bakside kunne benyttes og treningsrommet tilgjengelig. Vi takker alle medlemmer for tålmodigheten og ønsker velkommen tilbake til trening, riktignok med enkelte kjøreregler på ubestemt tid.

Åpningstider vil være mellom kl 7 og 22 hver dag i tiden fremover.  

Dette skjer følgelig ikke uten at vi følger anbefalinger og retningslinjer for smittevern, og derav åpner vi fremover først kl 07 for at daglig renhold kan utføres mellom kl 6 og 7, da rengjøres treningsrom med berøringspunkter på alle apparater og løst inventar, korridor og trappeløp, skifterom og toaletter. Dusjrommene skal ikke brukes og disse er avstengt. 

Vi anbefaler også en begrensning på 12 personer i treningsrommet til enhver tid med tanke på å holde avstandsregler. Dersom du ved ankomst opplever at det allerede er 12 personer som trener ber vi om at du venter til noen forlater lokalet før du selv starter treningen. 


I tillegg anmoder vi alle brukere om å følge noen enkle kjøreregler når de besøker oss: 

- Symptomer på sykdom? Da holder du deg hjemme fra trening. 

- God håndhygiene. Bruk antibac ved ankomst, dispenser settes ut nede ved inngang. 

- Hold avstand på 1 meter overfor hverandre

- Vask apparater og utstyr som du bruker med desinfiseringsmiddel 

- Vis hensyn overfor hverandre, det må være lov å si ifra til hverandre om god hygiene og godt smittevern. 


Vi understreker at vi følger situasjonen og retningslinjer tett, og vil følge anbefalinger og eventuelle pålegg fra helsemyndigheter dersom dette skulle finne sted.


Da ønsker vi alle sammen god trening fremover. 


Vennlig hilsen styret og daglig leder. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.