AFSK planlegger et tilbud innenfor saltrening - er du interessert ?

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 12. Aug 2023


Møt Natalia Honcharenko, en dame fra Mariupol som har flyktet fra krigen i Ukraina sammen med sin mor og datter. Natalia har siden sommeren 2022 gått på norskkurs på Aursmoen, og fikk der informasjon om vårt treningstilbud i Aurskoghallen. Hun har trent hos oss siden høsten 2022. 

Natalia har bakgrunn som personlig trener og gruppeinstruktør fra Ukraina. Hun har derfor nå lyst til å sette i gang et tilbud om saltrening hos oss. 

Mer om Natalia: Natalia vil gjerne starte opp med en økt hun hun kaller for Step-mix, en økt på 45 - 60 minutter med kondisjonstrening i sal. Dette tenker vi kan la seg gjennomføre i klubbhuset, med et begrenset antall deltakere. 

Alle detaljer er ikke helt på plass riktig ennå, vi kommer tilbake med mer informasjon om hva som kreves av deltakere på disse øktene. 

Vi ser for oss oppstart i løpet av september. 

Dette tilbudet forutsetter medlemskap i klubben, og for de som allerede er abonnenter ved treningsrommet vil det ikke koste noe ekstra og delta på saltrening. De som ikke har treningsabonnement betaler en mindre avgift i døra per gang (vipps). 


Har du spørsmål til Natalia eller administrasjonen - send oss gjerne en epost på afsk@afsk.no Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.