Per Helge Lien mottar Idrettsprisen for sin innsats i 2023

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 15. Mar 2024


Gratulerer til Per Helge Lien som er vinner av Idrettsprisen for sin innsats gjennom 2023! 

En lettere skjelven Per Helge Lien mottok prisen på kroner 10.000, delt ut av Frode Hagen fra Aurskog Sparebank. Prisen som vår Generalsponsor deler ut hvert år på årsmøtet skal tilfalle en aktiv / trener / leder / ildsjel - en person som har utmerket seg spesielt det siste året. 

En ydmyk og skjelven Per Helge mottar prisen - Gratulerer !! Til venstre: Klubbleder Joar Akselsen. T.h: Frode Hagen, Aurskog Sparebank. Per Helge er en veldig verdig vinner. Han står sentralt i det meste som foregår i fotballgruppa, han utfører mange faste og oppdukkende saker i fotballen - både før, under og etter sesong. 

Her er juryens innstilling: 

Aursog Sparebank Idrettspris.

Aurskog sparebank sammen med AFSK har vurdert mange kandidater til årets Aurskog sparebank idrettspris. Prisen skal gis til en aktiv utøver, dommer, trener/leder, eller ildsjel i klubben. 

Vi har mange flinke folk som stiller opp og gjør en stor innsats for klubben vår, og i år går denne prisen til en som innfrir mange av idrettsprisens kriterier. 

Dette er en som er svært aktiv på mange områder i klubben, men er ikke selv aktiv spiller i dag. Siste oppføring som aktiv spiller var etter 2022 sesongen med 12 kamper med AFSK logoen på brystet. 

Dette er en person som ved hvert årsskifte starter opp den store jobben med å få alle lag på plass inn i terminlistene og påmelding av lag. En stor jobb, men som vedkommende har full kontroll på. 

AFSK innecup, et av årets store høydepunkt. Her er denne personen en primus motor og sørger for at cupen år etter år blir en stor suksess blant både store og små deltakere. En cup som betyr mye for mange, ikke bare våre egne lag.   

Men det stopper ikke her! Når sommeren melder sin ankomst og fotballskolen står for tur, er han, for det er en han, på plass igjen. Det legges til rette for noen fantastiske dager på sletta for alle som ønsker. Her står han klar med t-skjorter til instruktører, deler ut bagetter og sjokomelk til deltakerne, og passer alltid på at alle har det bra. 

Etter sommerferien kommer skolestart og syvårsserien. Da er han på plass igjen, denne gangen for de aller yngste i klubben. Her legger du til rette for en fantastisk dag fylt med hundrevis av fotballkamper, glede og opplevelser for framtidens store fotballspillere. 

Før dette arrangementet er ferdig, er planleggingen av Aurskog Sparebank Cup i full gang. Cupen arrangeres hver helg i hele november og da er du også ofte og bidrar med selve gjennomføringen. 

At du har et stort hjerte for klubben er ikke vanskelig å se, og du er virkelig en hverdagshelt som legger til rette for at små og store i denne klubben får gode opplevelser. Gode opplevelser gjennom ulike arrangementer som bidrar til fotballglede, både på- og utenfor banen. 

Du har mange verv og stort ansvar, mye har vi allerede nevnt. Blant andre verv og oppgaver du har i klubben kan vi nevne: 

Nestleder i fotballstyret, kontaktperson M34, ansvarlig for systemene FIKS og Treningsøkta i tillegg til spillerlisenser. Det skal også nevnes at i tillegg til alt det du holder på med at du også er engasjert rundt 2010 kullet og egne barn. 

Per Helge Lien, du er kåret til vinner av Aurskog Sparebank idrettspris, gratulerer så mye!


Andre nominerte for sin innsats i 2023: 

  • Leif Rune Sjøbrend
  • Rune Sand
  • Berit Elisabeth Nysæter


Daglig leder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.