AFSK ferieklubb, en suksess!

Postet av Berit Elisabeth Nysæter den 18. Aug 2024

AFSK ferieklubb ble nok engang en flott opplevelse for både store og små!

De fire siste ukedagene før skolestart var Aurskoghallen stedet for feriens siste lek og morro. Over 80 barn var påmeldt, og det var ca 60 barn tilstede hver dag fra tirsdag 13 -fredag 16 august.

Eneste regel på ferieklubben er : ALLE SKAL HA DET FINT PÅ FERIEKLUBBEN, og da må barna bidra til akkurat det. Noe de klarte med glans!!

Vi har hatt noen kjempefine dager sammen, der barna har fått leke fritt, i og rundt hallen. Håndball, fotball, bobbleball, innebandy, sjakk, hobbyverksted, brettspill, e-sport, Sisten, løping, bygging av borg m.m har fylt dagene.  Vi ser verdien av at barna får lov å bli kjent med Aurskoghallen og området rundt, og håper de opplever at her er det trygt og morsomt å være.

Vi er veldig takknemlig for det gode sammarbeidet med BUA , Aurskog Høland frivillighetssentral, som vi har fått lånt så mye flott utstyr fra.  Ferieklubben hadde ikke vært den samme uten alle disse lekene.


Av Vev Romerike fikk vi låne Playstation 5, nok til at alle som ville spille Fifa,  fikk kose seg med fotballkamper hver eneste dag. Her har ungene vært veldig flinke til å dele med hverandre, og dette var stor stas. Tusen takk for lånet!


Og for en gjeng med flotte ungdommer vi har i Aurskog, aktivitetslederne gjorde en strålende jobb med å både passe på barna, og å leke med dem. 

De serverte lunsj, ryddet opp etter lunsjen, sørget for at det alltid var velfylte mugger med saft og vann til de tørste barna.  De pakket sammen alt utstyr og ryddet hele området hver eneste dag. 

Det er veldig gøy å se at de vokser med oppgaven, og at barna setter sånn pris på dem!


Og hva hadde vel ikke ferieklubben vært uten Anita Kopperud sin uvurderlige innsats!! 

Vi er veldig takknemlige for at hun har sørget for mat disse dagene, og oppskåret frukt som barna kunne spise så mye de ville av. Toppet med pizzafest siste dagen, ble dette veldig vellykket. Tusen takk!!


Jeg vil også si tusen takk til de foreldrene som stilte opp og var tilstede for ferieklubben, det er en stor trygghet å ha voksne på plass. Det er godt for ungdommene å vite at de har noen de kan henvende seg til.


Planene for Høstferiens ferieklubb er allerede godt igang , og vi gleder oss til vi kan fylle Aurskoghallen med barn og morro igjen!!

Påmeldingsskjema blir lagt ut i september, og det er gratis for barn å være med. 3-7 kl


Stort smil fra Beth :)

Berit Elisabeth Nysæter

Prosjektleder AFSK Ferieklubb



Kommentarer

— Guest